Followers

Saturday, January 15, 2011

im happy for you dear!

cuma sedikit touching.

alamak touching2 lah plk kan. haha. apa da. kata touching tiba2 gelak. ni campur mcm jd gila sikit. hehe. ok! back to the topics. mcm biasalah meronggebg dulu kan? hehe.

ok! critanya mcm ni lah. alkisahnya, kehidupan sy brsama2 org2 hot la kan. almaklumlah, katanya hot stuff, mstilah ramai peminat, untunglahhhh org ramai yg admire kan. yg si sy ni trbalik plk, admire kt org je. stakat kt uitm ni x tau lah ada org admire sy ke x kan. hehe. ok2. adalah sorg "abg" sy admire. satu course dgn sy, cuma lebey senior dye part 4 skrg. sy minat lah kan. katanya minat kan, mstilah bila jmpa brhye hye kan. (gataiiii bebeno. hehe). ok!v dah kwn2 sy yg ramai peminat ni pon ckp lah, you minat org yg mcm tu ke? x smyg bagai? ok! sy trima x de la melenting cuma sedikit touching mcm yg sy da ckp td kan. klu korg sedey x? da lelaki idaman korg tu dikata mcm tu, ok! fine mcm ni lah ciri2nya lembut, penari, brsopan sntun. mcm golongan nyah2 la kan. ok! lelaki yg sy suka semua mcm 2. nk bt mcm mana kan? tp nk bt mcm mana, da hakiki dan hakikat. hidup padan dihina di org je. x pe a'ah sabar2. nk bt mcm mana. dugaaaaaaaaaaaan. :(

*p/s: prcaya dgn kata2 umi setiap manusia ada kelebihan dan kekurgn. mungkin kelebihan sy ke arah lain kan. :)

9 comments:

AinN said...

u mmg suke jnis cmtu ke? its ok la dear...we should trime each other kan? hehe..btw..hye..im ur new follower ^_^

nur farihah said...

tq dear.av

najwa aminah abas said...

hahah.. this is cute!!

nur farihah said...

cool lah! hehe. ;)

zubir othman said...

salam new blogger..nice entry

hehehhee

jom singgah teratak blog saya yang x seberapa di
http://zubir5588.blogspot.com

nur farihah said...

:)

Nor said...

bestnya 'perasaan' bila kita sukakan orang dlm diam kan? Org yang mengalaminya tahulah..camana benci..rindu..ingat etc..kan? nak balik that feeling tuh!

norakhtar said...

alamak..terpost adress lama yg dah tak berfungsi kat atas tu..ni adress baru..keh!keh!keep ur feeling tu lama2..best..

Noor Wahidah Mahat said...

touching itu perlu dlam kehidupan.. ;)
salam singgah ke blog saya..
TQ